Supa chinezeasca cu perisoare

De cate ori am pregatit ceva dupa retetele din file de calendar,am fost incantata si de gust si de aspect
La fel este si aceasta supa,tot in calendar am gasit-o si mi-a placut gustul.
AVEM NEVOIE DE:
500g carne tocata de pui
1ou
2linguri ulei de susan
1lingurita ghimbir proaspat ras
1fir ceapa verde
sare
fulgi de chili
2linguri ulei de floarea soarelui
1varza chinezeasca numita NAPA
2cesti supa de pui sau pregatita dintr-un concentrat de gaina
2cani cu apa
2linguri sos de soia
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se pune carnea,oul,ceapa taiata marunt,ghimbirul proaspat ras,1lingura ulei de susan,sare,fulgi de chili si se amesteca foarte bine cu mana apoi se lasa deoparte
Intr-un vas se incinge uleiul de floarea soarelui,se caleste varza taiata marunt 2-3min,se adauga supa de pui si apa,sosul de soia
iar cand incepe sa clocoteasca,se reduce focul,se adauga perisoarele,se pune capac si se lasa sa fiarba 10min
Se serveste cu ceapa verde taiata oblic si cateva picaturi de ulei de susan.
Deliciu!
Pofta buna!


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme