Paste cu sos de rosii si ciuperci

Mi-a fost pofta de paste dar paste proaspete nu uscate si cum mi-a fost putin lene sa-mi fac la masina pastele,mai comod a fost sa le cumpar!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu tagliatele proaspete
1cutie rosii cubulete
3catei de usturoi
3-4linguri ulei de masline
4ciuperci gasite prin congelator
sare
piper
busuioc
parmezan pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA:
In vasul cu ulei pe foc se pune usturoiul iar dupa ce si-a eliberat aroma se scoate si se adauga ciupercile taiate cubulete sau feliate,dupa preferinta,rosiile cubulete si se lasa pe foc mic amestecand
Dupa ce a scazut,se condimenteaza,se adauga putin busuioc uscat apoi se amesteca cu pastele fierte si scurse
Se pun paste pe farfurie,deasupra parmezan si o frunza de busuioc verde!
Pofta buna,un deliciu sa stiti!!

 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme