Bors de cartofi si ciuperci

Am mai facut astfel de bors dar fara ciuperci,de aceasta data le-am adaugat si a iesit un gust foarte bun!!
AVEM NEVOIE DE:
500g cartofi
500g ciuperci
1ceapa
1morcov
1/2sfecla rosie
1/2radacina de telina
2legaturi stevie
2legaturi leustean
6linguri ulei
1lde bors
2linguri pasta de ardei
1cana suc de rosii
1lingura orez
oua(in zilele de post,se elimina ouale)
1crenguta cimbru
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
In oala cu ulei se pun ceapa,morcovii,telina,curatate,spalate si taiate cubulete,sfecla rosie rasa apoi ciupercile feliate,se amesteca si se lasa pana scade apa din ciuperci,apoi se adauga cartofii cuburi,pasta de ardei,stevia curatata de nervuri,spalata si taiata marunt,se amesteca totul apoi se adauga 1l de apa sau mai mult daca e nevoie si se lasa la fiert.
Dupa ce totul este fiert,se adauga sucul de rosii,sare,orezul,dupa cateva clocote se adauga crenguta de cimbru,borsul fiert separat,leusteanul taiat marunt,se potriveste de gust iar cand incepe sa fiarba,se adauga oua sparte separat intr-un bol iar dupa cateva minute se opreste focul
Acest bors cel mai bun este mancat rece cu ceapa!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme