Panna cotta cu ciocolata

Pentru concursul Ciocolata Poiana,am pregatit si aceasta reteta si a fost de bun augur!!
AVEM NEVOIE DE:
400ml lapte
400ml smantana lichida
100g ciocolata Poiana
1plic foi de gelatina
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas pe foc se pun laptele si smantana iar cand incepe sa fiarba se da vasul deoparte,se adauga gelatina hidratata in apa rece si bine stoarsa,apoi ciocolata topita pe bain marie si se amesteca bine totul
Se rastoarna in forma dorita si la frigider se lasa pana a doua zi
Pentru o reusita mai buna cand se scoate din forma,se tine 1-2min in apa fierbinte apoi se rastoarna pe un platou
Deasupra se pune toping de ciocolata si capsune
Sa va fie de folos!



 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme