Supa crema de sfecla,ridichi si dovlecel

Zilnic stau cu ochii pe filele din calendar cand le rup,pentru ca multe retete delicioase gasesc si chiar le-am probat
Acum mi-a atras atentia aceasta supa si cum mie-mi plac mult supele crema iar ingredientele sunt sanatoase,m-am pus pe treaba!
AVEM NEVOIE DE:
1sfecla rosie mica
6ridichi mari
1dovlecel
5cm.radacina de ghimbir
1ceapa
sare
3catei de usturoi
1lingura unt
1cutie lapte de cocos
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas cu unt pe foc se pun toate legumele curatate,spalate,taiate inclusiv usturoiul,se amesteca cu 1/2lingurita cu sare,dupa cateva minute se adauga 3cani cu apa si se lasa la fiert pana scade
Dupa ce totul este fiert si a scazut apa,se rastoarna in blender,se paseaza bine apoi se rastoarna in vasul pe foc,se amesteca cu laptele de cocos,se potriveste de gust iar dupa cateva clocote mici,se opreste focul si se serveste.
Am spus clocote mici pentru ca daca este focul tare,exista riscul sa se taie chiar si cu smantana daca se foloseste iar supa va avea un aspect branzit,spun asta pentru ca sunt patita!!
Pofta buna!

 

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme