Iepure cu ciuperci

Am avut un iepure si cum la masa suntem doua persoane,eu si sotul,l-am taiat in jumatate am gatit prima parte cu sos de usturoi care a fost nebunie iar acum am facut cu ciuperci,o alta nebunie!!😃😃
AVEM NEVOIE DE:
1iepure
1ceasca cu faina
300g ciuperci galbiori
50ml vin alb
100ml apa
2linguri ulei de masline
1lingura boia dulce
sare
piper
verdeata

CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea portionata,spalata,uscata,condimentata cu sare si piper,se trece prin faina apoi se rumenesc in ulei,se adauga apoi ciupercile cu atentie spalate(galbiorii sunt mai dificile) apoi taiate,dupa cateva minute se adauga apa,vinul,boia si se lasa la fiert 20min pana scade
 La final se potriveste de gust,se adauga verdeata apoi se serveste cu piure de cartofi sau cu ce doreste fiecare.
Pofta buna!

 
 

2 comentarii:

  1. M-ati convins si am sa incerc sa gatesc dupa aceasta reteta iepure poate va avea trecere si la noi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Octavia cu siguranta-ti va placea dar te sfatuiesc daca tot vrei sa incerci reteta cu iepure,sa incepi cu reteta Iepure cu sos de usturoi care pentru noi a fost bestiala!
      Te pup draga mea!

      Ștergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme