Pateuri cu branza
De ani buni nu am mai facut asa ceva iar acum daca am o branza din Italia care este super buna si am achizitionat un aparat de taiat,am facut cateva pateuri care s-au terminat intr-o clipa mai ales calde!
AVEM NEVOIE DE:
aluat de foietaj
branza
1galbenus
CUM SE PROCEDEAZA:
Se intinde aluatul dezghetat pe masa,se presara putina faina deasupra sa fie mai usor de lucrat,sa nu se lipeasca apoi cu forma de taiat se ruleaza peste aluat,astfel se taie patrate
Pe jumatate din patratele taiate se pune branza
apoi se acopera cu restul patratelor sigiland bine marginile
Se pun in tava de la aragaz cu hartie de copt,se ung cu galbenus si la cuptor va sta 10min la 200grade
Se scot pe un platou si se servesc!
Deliciu!
AVEM NEVOIE DE:
aluat de foietaj
branza
1galbenus
CUM SE PROCEDEAZA:
Se intinde aluatul dezghetat pe masa,se presara putina faina deasupra sa fie mai usor de lucrat,sa nu se lipeasca apoi cu forma de taiat se ruleaza peste aluat,astfel se taie patrate
Pe jumatate din patratele taiate se pune branza
apoi se acopera cu restul patratelor sigiland bine marginile
Se pun in tava de la aragaz cu hartie de copt,se ung cu galbenus si la cuptor va sta 10min la 200grade
Se scot pe un platou si se servesc!
Deliciu!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!