Ciocanele la cuptor

Cam de mult nu am mai facut asa ceva si chiar mi-era pofta!
AVEM NEVOIE DE:
6ciocanele
sare
piper
fulgi de chili
1lingura cu boia dulce
1ceasca suc de rosii
1ceasca cu vin alb
1ceasca cu apa
4linguri ulei
pudra de usturoi
oregano
cartofi si salata verde pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciocanele curatate daca e cazul,spalate,uscate,se pun intr-un castron si se adauga sare,piper,chili,boia,pudra de usturoi,oregano,suc de rosii,vin,apa,ulei,se amesteca totul bine,se lasa la frigider 2h apoi se rastoarna totul in vasul termorezistent
iar la cuptor va sta 45min la 165 de grade
Le mananca fiecare cum doreste,eu am facut piure de cartofi si salata verde
Pofta buna!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme