Dovlecei umpluti cu legume mexicane

A inceput Costel sa-mi aduca dovlecei de la gradina pentru ca daca nu-i culege se fac prea mari pentru a mai fi consumati,chiar si astia de aici au fost cam maricei dar le-am gasit intrebuintare
AVEM NEVOIE DE:
4dovlecei mai mari
1punga legume mexicane
2fire ceapa verde
praf de usturoi
sare
piper
ulei de masline
200g cascaval
CUM SE PROCEDEAZA:
Dovleceiii spalati,cu capetele taiate,se taie in doua pe lung apoi cu o lingura se scoate miezul,se pudreaza jumatatile cu sare,se tin cu taietura in jos sa se scurga 20min
Se pun legumele intr-un castron,se adauga ceapa taiata marunt,sare,piper,usturoi,cascavalul ras si se amesteca totul bine iar miezul scos de la dovlecei daca nu sunt semintele mari,se taie marunt si se amesteca si el cu legumele
Se pun jumatatile in tava pe hartie de copt,se stropesc cu 1-2lingurite cu ulei de masline,umpli jumatatile cu legume,se pot pune multe pentru ca la cuptor vor scade  
Se acopera tava cu folie de aluminiu apoi la cuptor va sta 10min la 180grade,dupa acest timp se descopera si se mai lasa 10-15min sa se rumeneasca
Cat sunt fierbinti se mai pune deasupra cascaval ras apoi se scot pe farfurie si se serveste
Pofta buna!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme