Dovlecei umpluti la cuptor

Pentru ca tot suntem pe teritoriul legumelor,voi continua cu aceasta reteta super delicioasa!
AVEM NEVOIE DE:
2dovlecei mai mari,eu am avut zucchini
300 g carne tocata
1ceapa
1lingura cu unt
1cana cuc de rosii
sare
piper
oregano
2rosii
100g cascaval ras
oua de prepelita
3linguri ulei de masline
usturoi granulat
CUM SE PROCEDEAZA:
Dovleceiii spalati,taiati in doua pe lung,scobiti de miez,se pudreaza jumatatile scobite cu sare,se pun cu taietura in jos sa se scurga pe un tocator si se lasa deoparte
In cratita cu ulei se caleste ceapa,se adauga miezul scos de la dovlecei taiat marunt,dupa ce s-au inmuiat si a scazut apa din ele,se adauga carnea,se amesteca bine iar cand s-a strans si s-a albit carnea,se adauga 1/2cana de suc de rosii si putina apa apoi se lasa pe foc sa fiarba 15min
Dupa ce a scazut,se condimenteaza cu sare si piper,se adauga oregano,se amesteca bine si se lasa deoparte
Jumatatile de dovlecei se pun intr-o tava,se stropesc cu ulei de masline,se umplu cu carne,deasupra se sparg 2oua,pe langa ele se pun rondele de rosie apoi se acopera cu cascaval ras
Se toarna in tava restul de suc de rosii,putina apa,putina sare,se acopera cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 20min,dupa acest timp se descopera si se lasa sa se rumeneasca alte 15min.
Se scot jumatatile pe farfurii si se servesc imediat
Pofta buna!



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme