Mousse de ciocolata cu toping de zmeura

Mi-a ramas mousse de ciocolata neagra de la tort si l-am pus intr-o forma,am lasat la frigider pana a doua zi,am turnat deasupra toping si gata desertul.
De regula cand se pregateste un mousse sa se consume in cupe,nu se pune gelatina dar cand se pregateste un tort sau o alta prajitura,neaparat trebuie gelatina chiar si asa cum este la mine!
AVEM NEVOIE DE:
200g ciocolata neagra sau cu lapte
200ml frisca lichida dulce
4foi de gelatina
toping si zmeura pentru ornat
CUM SE PROCEDEAZA:
Se topeste ciocolata pe bain marie cu 3-4linguri frisca lichida,se da vasul deoparte si se adauga gelatina hidratata in apa rece,dupa ce s-a omogenizat si s-a racit bine,se amesteca usor cu restul de frisca batuta
Se imparte compozitia in forme mici sau una singura si se lasa la frigider pana a doua zi cand se scoate cu mare atentie si se pune pe platou sau farfurie
Pentru a fi scos mai usor din forma,se tine cateva minute in apa fierbine,1-2min
Se pune deasupra topingul de zmeura din comert si cateva fructe alaturi
Deliciu maxim!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme