Clafoutis

Nici nu le mai stiu numarul la cate astfel de retete am pe aici dar niciuna nu seamana cu alta,toate au ingrediente diferite si cantitati de asemenea
Imi place mult acest clafoutis se face usor,cu ingrediente la indemana tuturor si l-as manca oricand si la orice ora,francezilor pe timp de vara nu le lipsesc din frigider acest desert
AVEM NEVOIE DE:
150g zahar
300g faina
3oua
400ml lapte
un praf de sare
cirese amare 1cana
1lingura unt
CUM SE PROCEDEAZA:
O forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina,se pun ciresele spalate si scurse apoi se lasa deoparte
 
Intr-un castron se amesteca ouale cu un praf de sare si zahar,se adauga laptele intercalat cu faina sa nu se formeze cocoloase iar dupa omogenizare se rastoarna peste fructe
La cuptor va sta 40min la 170grade iar dupa ce s-a racit se pudreaza cu zafar si se serveste cui ii place calda
Nu trebuie sa va ingrijorati ca este asa umflata,ea dupa ce se raceste se va lasa
Sa va fie de folos!



   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme