Inghetata de vin alb

Am facut reteta dintr-o revista frantuzeasca din teancul meu de reviste si din cate retete de inghetata am facut,nu cred ca a fost una mai buna decat asta,cea mai simpla si cea mai buna!
Daca se pregateste cu un vin de calitate,cu aroma,veti observa cat de buna este iar cat despre alcool nu trebuie sa va faceti griji ca este inofensiv!
AVEM NEVOIE DE:
150ml vin alb de calitate
4linguri zahar pudra
300ml frisca lichida dulce
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas se amesteca vinul rece de la frigider cu zahar bine pana se topeste,apoi se mixeaza incet adaugand frisca tot de la frigider, cate putin
iar cand incepe sa se ingroase,se rastoarna in masina de inghetata si se proceseaza 30min
Dupa acest timp,se pune inghetata in cupe si se serveste imediat
Nu trebuie sa zaboviti prea mult pana o savurati,pentru ca se topeste,fiecare dintre noi stiind ca alcoolul nu ingheata,in acest caz este inghetata doar frisca,de aceea se topeste repede
Eu la final am pus si cateva zmeurici pe care le aveam proaspat cumparate,am zis eu ca sa dea bine dar nu trebuia pentru ca in masina au inghetat pe loc😃😃😃
Sa va fie de folos!




 

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme