Peste la cuptor cu rosii si masline

Mi-am adus aminte de aceasta reteta pe care o am de la Mihaela mea din Italia,am mancat acolo facuta de ea si mi-a placut maxim mai ales ca eu sunt mare fan peste!
Eu aici am facut-o cu peste proaspat caras da-i mult mai buna cu peste alb!
AVEM NEVOIE DE:
1kg de peste proaspat
1ceasca faina
ulei pentru prajit
1ardei gras
1ceapa
2cutii rosii cubulete Sun Food
 fulgi de chili
pudra de usturoi
100g masline
50ml vin alb
1crenguta de cimbru
1crenguta de salvie
1crenguta de oregano


 CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,pudrat cu sare,se trece prin faina,se rumeneste putin in ulei apoi se scoate pe o farfurie
In cratita cu 3linguri ulei,se caleste ceapa taiata marunt,ardeiul suvite,dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile,vinul,1ceasca cu apa si se lasa la fiert 20min
Se adauga apoi maslinele,se mai lasa pe foc 10min,se adauga usturoiul fulgii de chili,sare daca e nevoie,apoi se rastoarna totul in vasul termorezistent peste peste
se pun deasupra crengutele de cimbru,oregano si salvie,apoi la cuptor va sta 20min
Se serveste cu mamaliga!
Pofta buna!




 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme