Vinete umplute cu carne la cuptor

Aceasta reteta este o musaca in miniatura zic eu si exact ca si musacaua,are un gust super bun!
AVEM NEVOIE DE:
2vinete mai mari
500g carne tocata  de vita
1ceapa
1lingura unt
1ceasca suc de rosii
praf de usturoi
2rosii
100g cascaval ras
putin ulei de masline
sare
piper
cimbru
oregano
CUM SE PROCEDEAZA:
Vinetele spalate,uscate,taiate pe mijloc pe lung cu tot cu codita,se scobesc cu o lingura iar miezul sepune intr-o farfurie,se pudreaza interiorul cu sare,se pun in tava pe hartie de copt si vor sta cate 3min pe fiecare parte apoi se scot
In vasul cu unt pe foc se caleste ceapa taiata marunt,se adauga miezul scos de la vinete taiat si el marunt,dupa ce s-a inmuiat se adauga carnea si se amesteca pana aceasta se albeste,se adauga sucul de rosii si se lasa la fiert
Dupa ce a scazut,se adauga putin pudra de usturoi,sare,piper,putin cimbru,oregano si se amesteca bine apoi se lasa deoparte
Se pun jumatatile de vinete in tava,se stropesc cu ulei de masline,se umplu cu carne,deasupra rondele de rosii apoi se acopera cu cascaval ras
apoi la cuptor vor sta 20min la 180de grade
Se serveste imediat cu parmezan deasupra
Pofta buna!



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme