Chec cu cacao

Este un chec gustos si foarte pufos,bun atat alaturi de cafeluta de dimineata cat si o gustare de peste zi!
AVEM NEVOIE DE:
200g faina
6oua
180g zahar
2linguri cacao
4linguri ulei
1lingurita praf de copt
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun albusurile in robot si se bat bine cu zahar,un praf de sare si vanilie
se adauga galbenusurile pe rand si se mixeaza 20sec la viteza mica doar cat se amesteca
se adauga apoi faina cernuta cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatul dar eu doar cu telul amestec
apoi uleiul si tot usor se amesteca
Dupa omogenizare,se rastoarna jumatate in tava de chec cu hartie de copt,in restul se adauga cacao si se amesteca bine dupa care se rastoarna peste aluatul alb,se trece cu un bat de frigarui prin aluat apoi la cuptor 35-40min la 160de grade
Dupa ce s-a racit,se scoate,se pune pe un platou,se pudreaza cu zahar apoi se taie



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme