Iepure cu paste si sos de usturoi

Mai am o reteta de iepure cu sos de usturoi,ne-a placut asa de mult acest sos incat am repetat-o daca tot am gasit la LIDL pulpe de iepure dar cred ca voi face si cu pui cu alta ocazie.
De aceasta data am facut garnitura de paste,tot la LIDL am gasit aceste paste cu ceapa rosie si am crezut ca nu-si vor pierde culoarea la fiert dar m-am inselat iar sosul l-am gresit putin mai zemos!
In final,una peste alta a fost super bun iepurasul!
AVEM NEVOIE DE:
3pulpe de iepure
300ml vin alb
500ml supa de pui
2capatani de usturoi
1frunza de dafin
20ml ulei
sare
fulgi de chili
1punga cu paste
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpele spalate,uscate,condimentate cu sare si fulgi de chili,se rumenesc putin in ulei pe ambele parti  impreuna cu usturoiul curatat si pus intreg si dafinul apoi se pun intr-o tava cu uleiul de la prajit,cu usturoi si dafin
Se adauga vinul,supa,se acopera cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 1h la 160de grade

Dupa acest timp,se scot pulpele pe o farfurie,frunza de dafin,iar restul se rastoarna in blender si se paseaza bine totul apoi se trece prin sita pentru un sos mai fin
 
 Pastele fierte dupa indicatiile de pe punga sau cum stie fiecare,se pun paste pe farfurie,alaturi pulpa de iepure si deasupra sos si se serveste.
Pofta buna!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme