Gogosari pentru iarna

Retete de gogosari si alte acrituri,sunt cu sutele,fiecare le pregateste dupa cum a auzit,dupa cum a vazut sau citit,dupa reteta mamei sau dupa gustul fiecaruia
Eu am un fix,nu ma lepad cum se zice,de retetele mele sau retetele din familie pentru ca asa cum am mai spus,doua persoane nu pot avea acelas gust!
Daca-mi recomanda o prietena o reteta,o incerc si daca se potriveste gustului meu ramane mult timp,daca nu,nu!
AVEM NEVOIE DE:
3kg gogosari
1l de otet
1,5l apa
1kg zahar
2,5linguri rase cu sare
radacina de hrean
mirodenii
CUM SE PROCEDEAZA:
Gogosarii taiati,curatati,spalati, se oparesc in oala cu amestecul de otet,apa,sare si mirodenii,2-3min.pana-si schimba culoarea apoi se scot intr-un vas

  

Dupa ce s-au racit,se pun in borcane cu bucatele de hrean,se toarna otetul de la oparit peste ei,se lasa borcanele deoparte 30min fara capac pentru ca solutia este absorbita de gogosari,se umpu din nou borcanele,se infileteaza capacele apoi se fierb 10min si dupa ce focul este oprit,se lasa borcanele in apa pana a doua zi si se depoziteaza la camara.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme