Cus cus cu ciuperci

Am gasit aceasta reteta intr-o fila de calendar si de la prima citire mi-am propus s-o pregatesc si bine am facut pentru ca are un gust senzational iar daca untul este inlocuit cu ulei de masline,poate fi considerata drept o reteta de post.
AVEM NEVOIE DE:
1ceasca cuscus(150g)
1ardei kapia rosu
1borcan cu ciuperci
1ceapa
1lingura unt+1lingurita
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-o tigaie cu lingura cu unt,se caleste ceapa tocata marunt pana se inmoaie,se adauga ardeiul cuburi
apoi ciupercile scurse,clatite si taiate care sunt mari iar dupa ce a scazut se opreste focul
In alt vas cu lingurita cu unt,se prajeste putin fara sa se arda cuscusul spalat si bine scurs,se adaug 4cesti cu apa si se lasa la foc mic sa fiarba pana absoarbe tot lichidul
Se adauga acum si ciupercile,se amesteca totul bine,se condimenteaza apoi se serveste imediat
Pofta buna!



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme