Somon si cus cus mediteranean

Mi-a trimis fata din Franta o punga cu cus cus mediteranean si nu este altceva decat cus cus amestecat cu ierburi de provence,busuioc,menta si se pregateste conform instructiunilor de pe pachet si l-am adaugat drept garnitura la somon.
AVEM NEVOIE DE:
2fileuri de somon
2linguri ulei de masline
1ceasca cuscus mediteranean
sare
piper
1lingura unt
CUM SE PROCEDEAZA:
Fileurile spalate,uscate,condimentate cu sare si piper,se pun in tigaia Tefal cu ulei incins,se da focul mic se pune capac si se lasa cateva minute pe ambele parti apoi se scot pe farfurie
Ar fi trebuit pe gratar sa fie puse dar pana-mi cumpar,ma folosesc de aceste tigai
Intr-un castron se pune o masura (o ceasca) cu cuscus,se adauga aceeasi masura cu apa fierbinte si se acopera cu o farfurie
Dupa 5-6 min.se adauga untul sau 2-3linguri ulei de masline pentru zile de post,putina sare,se amesteca cu o furculita
Dupa omogenizare,se pune pe o farfurie un inel de inox,in interior cuscus,alaturi fileul de peste,se scoate inelul apoi se serveste
Deliciu maxim,pofta buna!



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme