Paste cu sos de carne

Acest sos nu-i chiar ragu,este pe aproape!😅😅
AVEM NEVOIE DE
1punga spagheti
500g carne tocata
3linguri ulei
1ceapa mica
4catei de usturoi
50ml vin alb
50ml apa
1ceasca sos de rosii 200ml
sare
piper
cimbru
oregano
busuioc
parmezan
CUM SE PROCEDEAZA
In vasul cu ulei pe foc se pune ceapa taiata marunt apoi carnea amestecand continuu pana se albeste,se adauga vinul sucul de rosii,apa si se lasa pe foc pana scade
Se condimenteaza apoi cu sare,piper dupa gust,restul ierburilor,usturoiul zdrobit,se mai lasa pe foc cateva minute apoi se opreste focul si se amesteca cu pastele fierte si scurse
Se pun pe farfurie paste,deasupra parmezan si se orneaza cu busuioc sau rozmarin
Pofta buna!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme