Tarta cu mere

O tarta frantuzeasca usor de pregatit si super delicioasa
AVEM NEVOIE DE
1aluat de tarta
4mere
3oua
80g faina de migdale
200ml frisca lichida
50g zahar
1lingurita scortisoara
2linguri miere
1lingura unt
CUM SE PROCEDEAZA
Merele curatate de coaja si casuta cu samburi,feliate,se pun in tigaie cu unt si miere iar dupa ce s-au caramelizat se da tigaia deoparte
Forma de tarta se capitoneaza cu aluat apoi se pun merele aranjate una landa alta si se lasa deoparte
Intr-un castron se bat ouale cu un praf de sare si zahar,se adauga frisca si se mixeaza energic iar la final faina de migdale si scortisoara

Se rastoarna compozitia peste mere si la cuptor la foc moderat 30min

Dupa ce s-a racit se scoate pe un platou,se p[udreaza cu zahar,se taie si se serveste
Deliciu maxim,sa va fie de folos!



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme