Peste cu legume si sos de mustar

Mai aveam in congelator o bucata de peste si parca ma indemna cineva s-o scot,ei bine am scos-o am gatit-o,am mancat-o iar Duminica de Florii,ma uit la poza pentru ca am ramas fara nici o coada de peste in congelator,ca niciodata!!
AVEM NEVOIE DE
1fileu de peste,eu am avut de crap
1lingura mustar Dijon cu boabe
1portocala
2lingurite cu miere
3cartofi
1ardei kapia
1punga cu legume Bonduelle
3linguri ulei de masline
3catei de usturoi
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un castron se pregateste un bait din:zeama stoarsa de portocala sau doua daca s-a nimerit fara zeama,mustar,miere,dupa ce s-a amestecat se adauga pestele,si se lasa deoparte 30min,intorcanu-l din cand in cand
Intr-o tava mica sau un vas termorezistent,se pun cartofii curatati taiati cuburi si fierti pe jumatate,apoi legumele,kapia taiat suvite,,usturoiul pisat,ulei,sare si piper dupa gust,se amesteca,se pune deasupra pestele,se adauga baitul,si la cuptor va sta 30min
Se serveste imediat,un deliciu!
Pofta buna!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme