Vinete acordeon

Mi-am adus aminte ca de foarte mult timp am facut aceasta reteta dar cu alta umplutura si a fost super buna,acum am repetat-o!
AVEM NEVOIE DE
2vinete
100g mozzarella
3rosii
putina sare
putin piper
1leg.patrunjel
4catei de usturoi
2linguri ulei de masline
CUM SE PROCEDEAZA
Vinetele spalate,uscate cu hartie de bucatarie,se feliaza rondele dar nu de tot,se desfac putin si se presara putina sare,piper apoi in fiecare taietura se pun cate o felie de mozzarella si o rondea de rosie
la final se presara peste tot sare si piper,apoi patrunjelul taiat marunt si amestecat cu usturoiul bine pisat,ulei de masline peste toata vanata si la cuptor v-a sta 45min la foc mic,intr-un vas termorezistent
Se pune vanata pe farfurie si se serveste imediat
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme