Ciambella cu ciocolata

Reteta este italiana cred ca v-ati dat seama si este super gustoasa!
AVEM NEVOIE DE
3oua
1pahar cu ulei
2pahare cu zahar(dupa gustul meu a fost suficient doar 1pahar)
3pahare cu faina
1/2pahar limoncello
 1/2pahar cu lapte
1plic praf de copt
fulgi de ciocolata
Paharul sa fie de 200ml lichid

CUM SE PROCEDEAZA
Se bat bine 10min ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema albicioasa si spumoasa,se adauga uleiul cate putin
apoi faina cu praful de copt,se amesteca usor cu o spatula,la final laptele si limoncello iar dupa omogenizare 3-4linguri cu fulgi de ciocolata si se rastoarna in forma de guguluf bine unsa si tapetata cu faina
apoi se presara deasupra fulgi si la cuptor va sta 45min la 180de grade
Dupa ce s-a racit putin,se rastoarna pe un platou,se pudreaza cu zahar apoi se taie si se serveste.



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme