Conopida la cuptor

Din cand in cand mai rasfoiesc caietele mele cu retete nefacute si asta mi-a atras atentia,pentru ca tot suntem in sezonul legumelor
AVEM NEVOIE DE
1conopida
100g bacon feliat
2linguri faina
240ml lapte
1ou
sare
piper
240g mozzarella
100g cascaval
1leg.marar
patrunjel si parmezan pentru servit

CUM SE PROCEDEAZA
Conopida desfacuta buchetele,se fierbe 3-4min in apa cu sare apoi se scurge,se pune intr-o tava si deasupra se pun bucatele de bacon
Intr-un castron se amesteca oul batut cu sare,piper dupa gust,faina,lapte,jumatate din cantitatea de mozzarella rasa si cascaval la fel,mararul taiat marunt iar dupa omogenizare, se rastoarna peste conopida
Deasupra se pune restul de mozzarella si cascaval,apoi la cuptor va sta 20min la 180de grade
Se taie si se serveste pe farfurie cu parmezan si patrunjel taiat marunt
Pofta buna!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme