Ciocanele la cuptor cu sos de sampanie

 Nu a fost intentia mea sa fac sosul de sampanie,am avut intr-o sticla un rest de la o alta reteta si am folosit-o,ei bine vreau sa spun ca a iesit chiar nebunie!


AVEM NEVOIE DE
4ciocanele
1lingurita sare
1lingurita piper
1lingura boia dulce
1lingurita oregano
1lingura usturoi granulat
100ml sampanie
3linguri ulei
1crenguta de rozmarin
 
CUM SE PROCEDEAZA
Ciocanelele spalate,uscate cu hartie de bucatarie,se pun intr-un castron,se amesteca bine cu toate condimentele mai putin rozmarin,apoi se pun intr-un vas termorezistent

 
 
Deasupra se pune uleiul,sampania si o ceasca cu apa, crenguta de rozmarin,se acopera cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 30min la 180de grade
Dupa acest timp,se scoate folia si se mai lasa 10min sa se rumeneasca
Se serveste cu piure de cartofi si gogonele murate

 

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme