Ciuperci si cartofi mov la cuptor

 O reteta osor de pregatit si foarte gustoasa



AVEM NEVOIE DE
500g cartofi mov
200g ciuperci Shimeji
50g unt
4linguri ulei de masline
100g branza Camembert
4linguri parmezan
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu unt si uleise calesc rondelele de cartofi curatati si taiate fin dupa care se scot si se pun in vasul de cuptor termorezistent

 
 


Deasupra se pun ciupercile cu partea lemnoasa de la codite taiata apoi fierte3-4min in apa cu sare


Peste ciuperci bucatele de branza,se acopera cu parmezan,apoi la cuptor va sta 20min la 200grade


Se serveste imediat cu marar verde deasupra dar poate fi si o garnitura la peste sau carne

Pofta buna!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme