Panna cotta cu fructul pasiunii

 Doamne ce-mi plac fructele astea,este adevarat ca nu prea ai ce manca de la ele dar atat cata pulpa se poate scoate,gustul este senzational!

 
AVEM NEVOIE DE
200ml smantana lichida
2linguri miere
200ml lapte
1lingura levantica uscata
1plic gelatina
50ml apa rece
SOS
4fructul pasiunii
1lingura zahar

 
 
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un vas mic pe foc se pune laptele,smantana,levantica si mierea,se lasa la fiert 5-6min

 
Dupa acest timp,se strecoara intr-o sita deasa,se adauga gelatina hidratata si bine stoarsa,se amesteca bine apoi se imparte in boluri unse foarte putin cu ulei si se lasa la frigider

 

Pentru sos,se taie fructele in doua,cu o lingurita se scoate pulpa si se pune intr-o sita care sta peste un bol apoi se freaca bine cu o lingura de lemn,pana cand raman semintelele curate


Piureul rezultat se pune pe foc cu zahar,se amesteca iar cand incepe sa se ingroase se da deoparte
Se scot bolurile din frigider,se trece cu un cutit de jur imprejur apoi se rastoarna pe farfurie si se pune sos deasupra cu cateva seminte apoi se serveste


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme