Guguluf cu pudra de roscove

 O prajitura buna pentru cafea sau ceai si nu numai!

AVEM NEVOIE DE
5oua
200g faina
5linguri zahar
1lingurita praf de copt
2linguri pudra de roscove
5linguri ulei
2plicuri zahar vanilat
un praf de sare
1lingura lapte
 
CUM SE PROCEDEAZA
Se face o bezea din albusuri batute cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat,separat se freaca galbenusurile cu ulei adaugat cate putin,se amesteca usor cu albusurile apoi tot usor amestecand cu o spatula se adauga faina cernuta cu praful de copt

 
 
In forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina,se rastoarna 3/4din aluat,in restul se adauga pudra de roscove si lingura cu lapte iar dupa omogenizare se rastoarna peste aluatul alb

 


apoi cu o furculita se trece prin tot aluatul iar la cuptor va sta 40min la 180de grade
Se rastoarna pe platou,se pudreaza cu zahar apoi se taie si se serveste

 


Sa va fie de folos!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme