Paste cu sos de ciuperci trambita piticului

 Trambita piticului este o ciuperca delicata cu un gust dulceag si miros parfumat de caise,multi culegatori de ciuperci,nestiind ca sunt comestibile datorita aspectului putin mai ciudat

AVEM NEVOIE DE
200g paste fundite
50g ciuperci deshidratate Trambita piticului
200ml smantana lichida
50g unt
sare
piper
busuioc
 
CUM SE PROCEDEAZA
Ciupercile se pun intr-un vas,se toarna peste ele apa clocotita cat sa le cuprinda si se lasa vasul acoperit pana se raceste apa
Se taie ciupercile se pun intr-un vas pe foc,se acopera cu apa si se lasa la fiert pana scade apa de tot;se procedeaza asa pentru ca aceste ciuperci sunt mai tari decat multe alte ciuperci
Dupa ce a scazut apa,se adauga untul amestecand 1min apoi smantana si se lasa focul mic

 
Dupa 20de minute,se potriveste de gust,apoi se adauga pastele fierte si scurse

 Dupa omogenizare,se serveste pe farfurie ornata cu busuioc

 Pofta buna!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme