Paste cu sos de ciuperci trambita piticului
Trambita piticului este o ciuperca delicata cu un gust dulceag si miros parfumat de caise,multi culegatori de ciuperci,nestiind ca sunt comestibile datorita aspectului putin mai ciudat
AVEM NEVOIE DE
200g paste fundite
50g ciuperci deshidratate Trambita piticului
200ml smantana lichida
50g unt
sare
piper
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA
Ciupercile se pun intr-un vas,se toarna peste ele apa clocotita cat sa le cuprinda si se lasa vasul acoperit pana se raceste apa
Se taie ciupercile se pun intr-un vas pe foc,se acopera cu apa si se lasa la fiert pana scade apa de tot;se procedeaza asa pentru ca aceste ciuperci sunt mai tari decat multe alte ciuperci
Dupa ce a scazut apa,se adauga untul amestecand 1min apoi smantana si se lasa focul mic
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!