Buna idee cu aceste pungi,mie imi plac mult foarte simplu,repede si gustos!
AVEM NEVOIE DE
1plic cu punga si condimente Knorr
500g cartofi
50g unt
20ml lapte
sare
CUM SE PROCEDEAZA
Se pun mai intai cartofii curatati si taiati la fiert in apa pentru piure
Pulpele spalate,uscate,bine condimentate se pun in punga,se sigileaza punga,se fac cateva intepaturi cu varful cutitului apoi se pune in tava la cuptor pentru 30min la 180 de grade
Cartofii daca au fiert bine,se scurg,se paseaza bine cu sare dupa gust si unt iar dupa ce piureul este omogenizat,se freaca cu o lingura de lemn adaugand cate putin lapte cald iar la final se potriveste de gust.
Se serveste pe farfurie piure,alaturi pulpa si deasupra sos
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!