Pulpe si cartofi gatit cu aer cald

 La indemnul copiilor,pentru ca ei au vazut cat este de folositor,mi-am achizitionat si eu un aparat de gatit cu aer cald si acum dupa trei intrebuintari,spun si eu ca da este minunat de bun la casa fiecaruia,poti gati orice, sanatos si gustos,fara ulei
Acum am facut pulpe de pui cu garnitura de cartofi Noisette,sos de ciuperci si rezultatul a fost unul de exceptie!!!

AVEM NEVOIE DE
2pulpe
400g cartofi Noisette congelati
sare
piper
SOS DE CIUPERCI
100g ciuperci Shimeji
20g unt
1catel de usturoi
100ml smantana lichida
3linguri vin alb
CUM SE PROCEDEAZA
Pentru sos,se taie la ciuperci partea lemnoasa de la codite,restul se spala,se taie marunt,se pun in vasul cu unt pe foc impreuna cu usturoiul intreg,se amesteca iar dupa ce a scazut apa din ele,se adauga vinul,dupa 2-3min smantana,se amesteca putin sa se ingroase,se condimenteaza dupa gust apoi se lasa deoparte acoperit


 
Pulpele taiate in doua,spalate,uscate,condimentate cu sare si piper,se pun cate doua bucati daca sunt mari in cuva aparatului,se seteaza la 10min si temperatura 200grade,dupa acest timp se scoate cuva,se intorc pulpele si de aceasta data se seteaza la 20min pentru ca trebuie sa fie bine patrunse in interior.
Se scot pe un platou,se gatesc si celelalte doua bucati la fel,apoi se pun cartofii,se seteaza tot la 10min,dupa acest timp se scoate cuva se amesteca cartofii si se pun din nou tot la 10min
 

 



   Pe farfurie se pune pulpa,alaturi cartofi,deasupra sos si se servesc cu barza de Bruxelles murata
 

 

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme