Supa thailandeza

 Eu sunt cu retetele din foile din calendar,nu ca nu as avea caietele mele dar cand vad cate o reteta interesanta o fac si culmea e ca toate mi-au reusit pana acum si toate mi-au placut cum e si aceasta supa

AVEM NEVOIE DE
1cutie lapte de cocos
1/2 cutie cu apa
2linguri sos de peste
2linguri lemongras eu am avut uscat
1cm ghimbir 
1lingura zahar brun
2linguri pasta de curry
1/2piept de pui dezosat si fara piele
100g ciuperci shimeji
1/2lamaie
CUM SE PROCEDEAZA
In olita mica se amesteca laptele,apa,sucul de lamaie,sosul de peste,ghimbirul curatat si feliat,si zahar
Se lasa pe foc mic 15min apoi se strecoara,se pune supa inapoi in vas pe foc,se adauga pasta de curry,pieptul taiat cubulete mici,ciupercile,se lasa pe foc mic 15min amestecand,apoi se serveste.

 

 



Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme