Conopida,cartofi si ciuperci gratinate

 Un amestec de legume gustoase si sanatoase,ce pot fi consumate in orice moment al zilei

AVEM NEVOIE DE
1conopida mica
4cartofi mov
100g ciuperci Shimeji
2linguri smantana
100g cascaval ras
sare
condimente pentru legume
5linguri ulei de masline
CUM SE PROCEDEAZA
Conopida curatata,desfacuta buchetele,oparita 2-3 minute in apa cu sare apoi scoasa,se lasa deoparte 
Cartofii curatati,spalati,taiati rondele subtiri,se pun intr-un castron,se adauga 2linguri ulei,1lingurita condimente si se amesteca

 
 

Se rastoarna intr-un vas termorezistent uns cu restul de ulei cartofii,deasupra conopida,apoi ciupercile oparite si ele 1-2min in apa cu sare

Se bat ouale cu un praf de sare,se adauga smantana,dupa omogenizare se rastoanna in vas si deasupra se pune cascavalul ras

Se pune capac la vas daca are,daca nu,se acopera cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 40min la 170 de grade iar dupa acest timp,se descopera si se lasa cateva minute sa se rumeneasca

apoi se serveste imediat
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme