Pulpe la cuptor

 Am inceput sa cumpar pulpe dezosate pentru ca sunt mai avantajoase,nu mai dau bani pe oase
Aceasta friptura este buna rau,cam asa fac eu marea majoritatea fripturilor cu sos si pentru ca am avut in
rezervele mele si o punga cu legume FROSTA,am folosit-o drept garnitura,deliciu!!
 

AVEM NEVOIE DE
1kg pulpe dezosate
1lingura condimente pentru pui
sare
piper
cimbru
5linguri ulei de masline
150ml vin alb
2cani suc de rosii
1punga legume FROSTA

 CUM SE PROCEDEAZA
Carnea spalata,uscata cu prosoape de hartie prin tamponare,se pune intr-un castron cu sare,piper,putin cimbru,condimentele pentru pui,ulei,vin,apoi se amesteca totul bine,se acopera cu o folie alimentara si la frigider va sta pana a doua zi
Se rastoarna totul in tava,se adauga sucul de rosii si 1cana cu apa,se acopera cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 40min la 180de grade

 
 

In acest timp,se rastoarna in tigaie legumele din punga,se adauga 2linguri cu apa se lasa pe foc 5-6min amestecand din cand in cand apoi se opreste focul

pe farfurie se pune carne,alaturi legume si sos din tava si acreala am avut varza de Bruxelles murata

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme