Turnulete de pui cu vinete si dovlecel

 Acest mic dejun l-am facut din resturi dupa metoda,recicleaza tot!asadar,am avut un rest de carne tocata,o vanata si un dovlecel si a iesit un deliciu maxim!
Ingredientele vor fi pentru un mic dejun mai mare

AVEM NEVOIE DE
300g carne tocata de pui
1vanata
2dovlecei
2rosii
150g cascaval feliat
2fire de ceapa verde
1leg.marar
1leg.patrunjel
3catei de usturoi
1ou
sare
piper
felii de paine toast
CUM SE PROCEDEAZA
Vanata si un dovlecel,spalate,uscate,taiate rondele potrivit de groase,pudrate cu sare,se amesteca si se pun intr-o sita sa se scurga
In acest timp,carnea se amesteca bine cu 1/2din dovlecelul ramas ras fin,ceapa,mararul si patrunjel,curatate,spalate si taiate marunt,oul,usturoiul pisat,se omogenizeaza iar daca este prea moale compozitia,se adauga 2linguri pesmet,sare si piper
Se formeaza apoi chiftelute plate,se pun in tava pe hartie de copt si la cuptor vor sta 30min la 175de grade

 
 
Feliile de vanata si dovlecel tamponate cu un prosop de hartie,se pun pe grillul incins si uns cu putin ulei iar la final se scot pe farfurie

 Din feliile de paine,se decupeaza  discuri cu ajutorul cercului de inox,apoi pe fiecare disc se pune o felie de cascaval,o felie de vanata,o chifteluta,o felie de dovlecel,iar o felie de vanata,o rondea de rosie,se pudraza putina sare,se fixeaza turnuletul cu o scobitoare,si se pun toate pe tava cu hartie de copt si la cuptor va sta 10-15min pana se topeste cascavalul

 



Se scot pe un platou si se servesc imediat,un mare,mare deliciu!


Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme