Crema de lamaie

 Crema ce poate fi folosita la diferite dulciuri,prajituri si inghetate,pregatita,pusa in borcan cu capac bine infiletat,poate sta la frigider,nu mai mult de 2saptamani
Aceasta crema,fiind putin mai acrisoara,eu o folosesc la inghetata unde fructele sunt mai dulci sau orice alta crema sau pasta,de asemenea foarte dulce.
Folosind aceasta metoda la inghetata,va rezulta un produs cremos,fara ace de gheata!

AVEM NEVOIE DE
2lamai
100g zahar
50g unt
2oua
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un vas pe bain-marie se pune coaja rasa de lamai si sucul stors,se adauga zaharul,se amesteca iar dupa ce s-a topit zaharul se adauga ouale batute separat cu unt,se amesteca cu telul 10min pana capata consistenta unei creme

 
 
Se pune crema in borcane sau cutie cu capac si la frigider va sta nu mai mult de 2saptamani,timp in care se ia din crema cat e nevoie pentru diferite dulciuri

 
Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme