Crema de lamaie
Crema ce poate fi folosita la diferite dulciuri,prajituri si inghetate,pregatita,pusa in borcan cu capac bine infiletat,poate sta la frigider,nu mai mult de 2saptamani
Aceasta crema,fiind putin mai acrisoara,eu o folosesc la inghetata unde fructele sunt mai dulci sau orice alta crema sau pasta,de asemenea foarte dulce.
Folosind aceasta metoda la inghetata,va rezulta un produs cremos,fara ace de gheata!
AVEM NEVOIE DE
2lamai
100g zahar
50g unt
2oua
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un vas pe bain-marie se pune coaja rasa de lamai si sucul stors,se adauga zaharul,se amesteca iar dupa ce s-a topit zaharul se adauga ouale batute separat cu unt,se amesteca cu telul 10min pana capata consistenta unei creme
Se pune crema in borcane sau cutie cu capac si la frigider va sta nu mai mult de 2saptamani,timp in care se ia din crema cat e nevoie pentru diferite dulciuri
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!