Negresa cu faina de hrisca

 Este o clasica negresa doar ca faina de grau este inlocuita cu faina de hrisca pentru persoanele cu intoleranta la glutenul din grau

AVEM NEVOIE DE
125g faina de hrisca
80g cacao
un praf de sare
200g unt
200g zahar
3oua
200g ciocolata
esenta de vanilie 
CUM SE PROCEDEAZA
Untul topit si racit,se amesteca cu zaharul pana rezulta o crema spumoasa,se adauga ouale pe rand mixand energic,vanilia apoi faina cacao si sarea

 
 
Dupa omogenizare,se  amesteca cu 130g ciocolata taiata,se rastoarna in tava cu hartie de copt,deasupra restul de ciocolata si la cuptor va sta 30min la 175 de grade




Se scoate pe un platou,se pudreaza cu zahar,se taie si se serveste




Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme