Inghetata cu banane si capsune

 Am cateva astfel de retete de inghetata si vor mai fi cat va fi caldura afara pentru ca este cea mai simpla inghetata si usor de preparat dar pentru o inghetata reusita, exista cateva conditii
In primul rand fructele folosite,curatate,spalate,taiate cubulete care sunt mari,puse intr-o punga la congelator si in al doilea rand,nu trebuie sa lipseasca bananele pentru ca banana este cea care-i da cremozitate inghetatei apoi trebuie consumata imediat,altfel se topeste.

AVEM NEVOIE DE
2banane
10 buc capsuni
1lingura miere de albine
toping de fructe de padure pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA
Bananele curatate,taiate rondele se pun intr-o punga la congelator de seara,capsunele,spalate,curatate de codite,taiate in sferturi daca sunt mari,puse in punga si la congelator si ele
A doua zi se scot pungile,se lasa pe masa 2-3min apoi se pun in blenderul mic,se mixeaza bine

 
 

 
  Se serveste imediat cu toping de fructe de padure si capsuna deasupra

 Deliciu maxim,sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme