Guguluf cu mere
Dupa cum va mai spuneam,am foarte multe mere de la gradina,am facut tot ce am stiut,tot ce am vazut pe Google si mi-a atras atentia,de mancat cat poti sa mananci si apoi eu nu mananc mere,este singurul fruct care-mi face arsuri la stomac;am intrebat vecine,prieteni dar nu am avut nici un succes,asta e,daca si degeaba-ti pare rau,cum este o vorba romaneasca,atunci mergi si cumpara de la turci!!
Am facut guguluful asta,foarte bun,foarte aromat!
AVEM NEVOIE DE
2-3mere depinde cat sunt de mari
3oua
100g zahar
un praf de sare
1plic zahar vanilat
150ml ulei
1lingurita praf de copt
200g faina
1lingurita scortisoara
CUM SE PROCEDEAZA
Mixezi bine,bine ouale cu zaharul vanilat, un praf de sare zi zaharul tos,dupa ce a rezultat o crema spumoasa,adaugi ulei cate putin mixand energic apoi faina cernuta cu praful de copt si scortisoara iar la final adaugi merele curatate si taiate cubulete
Dupa omogenizare,rastorni in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina si la cuptor va sta 35-40min depinde de cuptor,la 180de grade
Dupa ce s-a copt,rastorni pe un platou,pudrezi cu zahar,tai si pui pe farfurie
Sa va fie de folos!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!