Negresa cu vinete,avocado si ciocolata

 Neavand ce face intr-o zi,butonam telefonul pe Google si-mi sare in fata un titlu,Negresa cu vinete coapte!! aoleu zic,asa sa fie? si da cand am citit asa era dar va spun ca acolo, negresa taiata arata intr-un mare fel si nu am rezistat sa n-o fac dar eu am adaugat si avocado pentru ca stiu combinatia de ciocolata si avocado are un gust fantastic

 
AVEM NEVOIE DE
2vinete
1avocado
200g ciocolata neagra
50g cacao
150g pudra de migdale
3oua
4linguri miere
1plic praf de copt
sare
CUM SE PROCEDEAZA
Vinetele coapte,curatate de coaja,bine scurse
le mixezi apoi in blender impreuna cu pulpa de avocado

 
Le scoti apoi in castron si amesteci cu ciocolata rasa si lasi deoparte

 
Separat mixezi ouale cu mierea,cacao,sare dupa gust,praful de copt si pudra de migdale iar la final vinetele cu avocado,daca ti se pare compozitia cam moale,mai poti adauga pudra de migdale

 
Rastorni in tava cu hartie de copt si la cuptor va sta 50min la 180de grade


 
Eu am pus deasupra cateva patrate de ciocolata si miez de nuca
Dupa ce s-a copt,nu o scoti din tava,o lasi sa se raceasca pana a doua zi apoi o scoti pe un platou,o pudrezi cu cacao apoi o tai

 


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme