Paste cu sos de legume

 Mi-am adus aminte de aceasta reteta pentru ca de mult nu am mai facut-o, e foarte buna si sanatoasa!

AVEM NEVOIE DE
1punga cu paste scurte
1punga cu legume congelate
3linguri ulei
20ml vin alb
2catei de usturoi
200ml smantana lichida de cocos
sare
busuioc
parmezan
CUM SE PROCEDEAZA
In cratita cu uleipui usturoiul intreg curatat si-l lasi pana-si elimina aroma,adaugi legumele si amesteci,apoi vinul si lasi pe foc pana scade,amestecand

 

 
 
Adaugi apoi smantana,sare,busuioc verde sau uscat,amesteci iar dupa 3-4min adaugi pastele fierte si scurse

 
 


Amesteci totul,potrivesti de gust apoi servesti cu parmezan deasupra

 Pofta buna!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme