Ceviche cu fasole

 O alta reteta gasita dar nu in aceeasi carte,ci intr-o carte cu colectii de retete chinezesti
Ceviche este un fel de mancare originar din Peru,gatita cu peste sau fructe de mare,marinate in sucul proaspat stors de citrice dar se poate pregati si fara peste cum este aceasta care seamana mult cu o salata.

AVEM NEVOIE DE
1ceapa rosie
1castravete
2rosii
1cutie cu fasole alba
1avocado
1lamaie verde
1lingura ulei de masline
sare de mare
microplante pentru decor
CUM SE PROCEDEAZA
In salatiera pui ceapa,castravetele,rosiile si avocado curatate si taiate cubulete

 
 

 Rastorni apoi fasolea clatita cu apa rece si scursa,asezonezi cu putina sare,ulei de masline,,zeama de lime dupa gust,amesteci totul iar la final decorezi cu microplante

 

Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme