Iepure in sos de vin alb

 Ne place carnea de iepure,este o carne usoara,sanatoasa si de cate ori am ocazia,o cumpar


AVEM NEVOIE DE
1iepure
3linguri ulei de masline
40g unt
5catei de usturoi
1lingurita cimbru uscat
1frunza de dafin
1ceapa
300ml vin alb
500ml supa de pui
sare
piper
50ml sos de soya
CUM SE PROCEDEAZA
Iepurele portionat,bucatile spalate,uscate cu prosoape de hartie,pudrate cu sare si piper,adaugi 1lingura cu ulei si masezi bine carnea  sa-si ia aromele,o pui in bol apoi o lasi deoparte 10min

 In tigaia cu 2linguri ulei,prajesti carnea usor pe toate partile,adaugi apoi ceapa taiata marunt,cimbru,dafin,usturoiul taiat iar dupa 3-4min adaugi vinul(200ml),dupa alte 4-5min adaugi si supa

 Lasi sa fiarba 30min iar dupa ce a scazut,scoti carnea intr-un bol
Rastorni continutul din cratita in blender,pasezi,rezultatul obtinut il rastorni din nou in cratita,adaugi restul de vin,sosul de soya,untul,potrivesti de gust

 


Adaugi carnea,lasi pe foc 10min sa-si ia aromele apoi opresti
Se poate servi cu piure de cartofi,orez sau legume

 
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme