Omleta la cuptor

 Este o reteta de omleta individuala,pregatita in vase mici si fiecare o mananca rasturnata pe farfurie;este potrivita pentru o dimineata de Duminica,atunci cand toata familia serveste micul dejun impreuna


AVEM NEVOIE DE
4oua
50g sunca presata sau un alt preparat
150g cascaval ras
sare
piper
20g unt
2fire ceapa cerde
CUM SE PROCEDEAZA
Bati ouale cu un praf de sare si piper dupa gust,adaugi ceapa taiata ,apoi sunca taiata cubulete,cascavalul iar dupa omogenizare,imparti compozitia in forme de Ramerkin unse cu unt

 
 




La cuptor vor sta25min la 180de grade iar dupa ce s-au copt,cu un cutit treci de jur imprejur apoi rastorni pe farfurie si se mananca cu rosii si castraveti

 

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme