Ficatei in sos de vin

 Ce bunatate de ficatei,mananci de nu te mai opresti!
 

 AVEM NEVOIE DE
1kg ficatei de pui
20ml ulei
sare
piper
200ml vin alb
1capatana de usturoi
GARNITURA
500g cartofi
sare
1lingura unt
3linguri lapte
CUM SE PROCEDEAZA
Ficateiii curatati cu atentie,spalati,pusi in cratita cu ulei incins,amestecati,atentie ca sare ulei de aceea folositi capacul,iar dupa ce a scazut apa din ei si sunt rumeniti,adaugi vinul si lasi sa scada

 
Adaugi apoi usturoiul pisat,mai lasi pe foc 2-3min amestecand apoi opresti focul
Condimentezi cu sare si piper
Pentru garnitura faci un piure din cartofii fierti in apa cu sare,pasati,amestecati cu unt si lapte
Pentru servire,pui pe farfurie o insula de piure,deasupra ficatei si alaturi mix de salata verde sau dupa preferinte se poate manca cu mamaliga
 

 

Pofta buna!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme