Budinca de chia la pahar

 Un desert gustos si sanatos pregatit cu arome diverse!


AVEM NEVOIE DE
6linguri seminte de chia
1cutie lapte de cocos
2linguri sirop de agave sau miere
esenta de vanilie cateva picaturi
1lingura pudra de roscove
1lingura sirop de violete
1lingura sirop de fructul pasiunii
colorant alimentar
200g agrise
3linguri zahar
CUM SE PROCEDEAZA
Pui semintele de chia intr-un vas cu laptele de cocos si amesteci,lasi deoparte 2h acoperit pui apoi vasul pe foc mic si amesteci continuu,adaugi siropul de agave sau miere iar cand s-a ingrosat,dai deoparte sa se raceasca si amesteci cu esenta de vanilie
 

 
 
Dupa ce s-a racit,pui in cupe cate 2linguri apoi ce a ramas imparti in trei boluri si in fiecare amesteci cu arome iar in bolul cu sirop de violete amesteci cu o picatura de colorant violet iar in bolul cu sirop de fructul pasiunii amesteci cu o picatura de colorant galben,in bolul cu pudra de roscove,nu e nevoie pentru ca aceasta inlocuieste pudra de cacao
 

 


In cupe,peste budinca simpla,pui cate doua linguri din fiecare aroma iar dupa ce s-a terminat,lasi deoparte
Pentru glazura,pui agrisele pe foc intr-un vas cu zahar,amesteci iar dupa ce s-a topit zaharul,pasezi bine,treci rezultatul prin sita,imparti in fiecare cupa si lasi la frigider pana a doua zi,cand ornezi cu frunze de menta si servesti
 

 


Sa va fie de folos!

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme