Pui cu ciuperci si smantana

 Am pe aici multe astfel de retete dar nu seamana intre ele asa ca mai vin cu o alta reteta!
 

AVEM NEVOIE DE
500g aripi de pui
200g ciuperci Shimeji
1ceapa
20ml ulei
400ml smantana lichida de cocos
sare
1lingura faina
CUM SE PROCEDEAZA
Aripile taiate,spalate,uscate,pudrate cu sare,le rumenesti in tigaia cu ulei,dupa care le scoti pe o farfurie
Pui intr-o cratita 3linguri ulei de la prajit si sotezi ceapa taiata marunt adaugand si putina apa impreuna cu ciupercile curatate si spalate,dupa ce s-au inmuiat adaugi carnea,2cani cu apa,putina sare si lasi sa fiarba 
 

 
 
Dupa ce a scazut si carnea este fiarta,adaugi smantana amestecata cu faina,potrivesti de gust,amesteci pana se ingroasa putin apoi opresti focul
 

 


Servesti cu salata de sezon,eu am avut salata de varza rosie
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme