Cheesecake cu fistic

 Imi place fisticul oricum ar fi el si daca am achizitionat multe produse pentru copii cand au fost intr-o mini vacanta sa le fac o surpriza,mi-au ramas borcanele neterminate si acum trebuie sa le folosesc 
Am facut acest cheesecake dar gustul nu cred ca vreti sa stiti cum e sau mai bine zis cum a fost,nebunie!!

AVEM NEVOIE DE
BLAT
200g piscoturi de sampanie
300ml cafea de fistic
50ml lichior de fistic
CREMA
500g branza Mascarpone
3linguri crema de fistic
4picaturi esenta de fistic
400ml frisca lichida neindulcita
ORNAT
afine rosii
fistic taiat
CUM SE PROCEDEAZA
Pui inelul de la forma de tort de 24cm diametru pe un platou,in interior pui piscoturi inmuiate in cafea facuta mai devreme si racita apoi lasi deoparte
 

 
 


Amesteci bine branza cu crema de fistic si esenta iar la final,usor cu frisca batuta apoi rastorni peste piscoturi si nivelezi
 




Lasi platoul la frigider pana a doua zi cand scoti usor inelul trecand cu un cutit de jur imprejur si ornezi cu afine si fistic taiat si lasi din nou la frigider pana in momentul servirii
 

 


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme